Er is weer een nieuwe speler in matrassenland: Refresh. Een matrasconcept waarbij de bovenlaag van het matras eenvoudig vervangen kan worden.
Refresh wil hiermee een nieuwe maatstaf voor hygiënisch én comfortabel slapen stellen. Daarnaast zijn de matrassen van het bedrijf uit Montfoort alleen online verkrijgbaar vanaf € 359.

Het Refresh matras bestaat uit een combinatie van twee aparte matrassen in één hoes. Het ondermatras is een support matras dat stevigheid biedt en kuilvorming voorkomt. Het bovenmatras is een comfort matras verkrijgbaar in drie stevigheden. Dit deel is eenvoudig en voordelig te vervangen. Bovendien is de bovenhoes wasbaar.

Het matras kan je 30 dagen lang gratis op proef beslapen worden. Volgens Refresh is er namelijk minimaal twee weken nodig om een matras goed te kunnen beoordelen. Daarnaast biedt het een omruilgarantie van 100 dagen, waarbij het bovenmatras eenmalig omgewisseld kan worden voor een hardere of zachtere variant. Refresh komt dan gratis het nieuwe matras brengen en neemt de oude weer mee.

Bart Schreurs van Refresh Matras: “Dit concept speelt in op de groeiende behoefte om het matras vaker te verwisselen, zonder daarvoor een grote uitgave te hoeven doen. Daarnaast speelt de behoefte aan een fris matras natuurlijk ook bijvoorbeeld bij ouders met kleine kinderen en mensen die hun huis weleens verhuren.”

bron: http://www.interieurjournaal.com/refresh-vervangt-matrasdeel/?groep=99