refresh, het nieuwe innovatieve matras

Een goede nachtrust is van essentieel belang om goed te kunnen functioneren. En een goed slaapcomfort bepaalt de kwaliteit van jouw slaap. Wij verstaan onder een goed slaapcomfort de juiste balans tussen comfortabele zachtheid en ondersteuning van het lichaam. En daarnaast het juiste klimaat door optimale ventilatie. Ons lichaam bevat 60% water en we verliezen ongeveer 500 ml tijdens het slapen door middel van transpiratie.

Daarom is het belangrijk dat je matras goed ventileert. De ideale temperatuur van de huid voor een goede nachtrust ligt tussen 30-32 °C. Is het te warm of te koud, dan heeft dat een negatieve invloed op de slaapkwaliteit. Het Refresh matras bestaat uit een speciaal schuim dat in combinatie met de juiste hoes zorgt voor de juiste ondersteuning, ventilatie en zachtheid. Zo slaap je altijd comfortabel en fris.

wasbare bovenhoes

Het Refresh matras heeft een crèmekleurige afritsbare en wasbare bovenhoes. Deze is gemaakt van Tencel® garens die ruim 50% meer vocht opnemen dan katoen. De speciale structuur van de stof zorgt voor een goede ventilatie. De Tencel® vezels geven bovendien een fijne touch. De hoes is druk ontlastend en is warm in de winter en koel in de zomer.

comfort matras

Het comfort matras is opgebouwd uit 2 lagen schuim. De bovenste laag zorgt voor een zachte touch. De onderste zorgt voor de juiste stevigheid. Beide lagen bestaan uit speciaal ontwikkeld schuim met een open structuur. Dit zorgt voor een goede ventilatie. Het materiaal is bovendien vormvast en duurzaam.

antisliplaag

De bovenkant van de onderhoes is voorzien van een speciale antisliplaag die bestaat uit kleine rubber vlakjes. Deze voorkomt het verschuiven van het bovenmatras en beschermt het ondermatras.

support matras

Het ondermatras geeft een perfecte ondersteuning aan het matras en is zeer duurzaam. Aan het schuim is een gepatenteerd materiaal toegevoegd dat zorgt voor een optimale warmtegeleiding. Het zorgt er ook voor dat het schuim geurloos is.

onderhoes

De onderhoes is gemaakt van een speciale stevige stof in de kleur taupe. Deze heeft een linnen look, waardoor het een luxe uitstraling heeft en ook prima is te plaatsen op bijvoorbeeld een boxspring. De binnenkant van de hoes heeft een vilten laag. Dit zorgt voor een goede pasvorm om de matraskern.

Vervang eenvoudig en voordelig alleen je comfort matras wanneer je maar wilt. Zo slaap je altijd comfortabel en fris zonder de grote uitgave van een geheel nieuw matras.

icoon oops proof

het comfort matras in 3 stevigheden

Eenpersoon matras

Een eenpersoons Refresh matras is verkrijgbaar in drie stevigheden; soft, medium of firm.
In verschillende maten:

  • 200 cm x 80 cm
  • 200 cm x 90 cm
  • 210 cm x 80 cm
  • 210 cm x 90 cm

Dankzij de 100 dagen omruilgarantie kun je de stevigheid krijgen die bij je past.

Tweepersoons matras

Een tweepersoons Refresh matras is verkrijgbaar in drie stevigheden; soft, medium of firm. Indivueel van elkaar te bestellen, zo kan degene die naast jou ligt zijn eigen stevigheid kiezen!
In verschillende maten:

  • 200 cm x 160 cm
  • 200 cm x 180 cm
  • 210 cm x 160 cm
  • 210 cm x 180 cm

Dankzij de 100 dagen omruilgarantie kun je de stevigheid krijgen die bij je past.

het comfort matras in 3 stevigheden

soft comfort matras

soft

Het softe comfort matras is opgebouwd uit 2 lagen kwalitatief hoogwaardig HR schuim dat goed ventileert. De totale dikte van het boven matras is maar liefst 9 centimeter. De bovenste laag is 6 centimeter dik. Dit zorgt voor een extra zachte touch. Het matras biedt voldoende ondersteuning. Je zult er dus niet in wegzakken.

medium comfort matras

medium

Het medium comfort matras is eveneens 9 centimeter dik. De bovenste, witte laag schuim heeft bij dit matras een dikte van 3 centimeter. Het medium matras is zo gemaakt dat het voor de meeste mensen geschikt is. Twijfel je over je voorkeur, dan raden wij aan om te kiezen voor de medium variant.

firm comfort matras

firm

Het firm comfort matras bestaat uit een bovenlaag van 3 en een onderlaag van 6 centimeter voor extra support. Dit matras is uitermate geschikt voor mensen met een voorkeur voor een hard matras. Ook hier zorgt de bovenste laag voor een zachte touch, waardoor het matras niet aanvoelt als een plank.

refresh in lagen