wij ontzorgen jou met onze goede service

een nieuw matras koop je heel eenvoudig online

Iedereen vindt een goede nachtrust erg belangrijk. Toch zijn er veel mensen die het kopen van een nieuw matras uitstellen omdat ze het zo’n gedoe vinden en niet weten waar te beginnen. Bovendien horen wij vaak dat mensen bang zijn veel geld uit te geven aan een matras waar ze uiteindelijk niet goed op slapen. Herkenbaar?

Wij helpen je graag! Bij het ontwikkelen van het Refresh concept hebben wij geprobeerd om zoveel mogelijk hobbels weg te nemen. Een verkeerde keus maken kan daardoor eigenlijk niet. En mocht het matras om een of andere reden niet bevallen, dan halen wij het weer op en krijg je je geld terug. Zo ontzorgen wij jou met een goede service.

30 dagen proefslapen, 100 dagen omwisselgarantie

Om te kunnen beoordelen of je goed slaapt op een matras moet je er minstens 2 weken op slapen. Wij bieden jou de mogelijkheid om het matras thuis uitgebreid te proberen. Bevalt het niet, dan heb je de volgende opties: Binnen 30 dagen na levering van het matras kun je de aankoop zonder opgave van redenen herroepen. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt laten weten het artikel te willen retourneren, het geld terug op dezelfde wijze als je hebt betaald. Bovendien heb je binnen 100 dagen na aankoop de mogelijkheid om eenmalig kosteloos je comfort matras (het bovenmatras) om te wisselen voor een andere stevigheid.

Matrassen die retour komen worden niet meer verkocht. De 30 dagen proefslapen, 100 dagen omruilgarantie is uitsluitend in het leven geroepen zodat je als online koper in de gelegenheid bent om je matras uitgebreid te proberen.

icoon bed slaapkamer
icoon man zittend op stoel met laptop

bestel je nieuwe matras eenvoudig online

Het Refresh matras kun je alleen online bestellen. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk.

premium kwaliteit voor een vriendelijke prijs

Wij werken samen met een fabrikant die al meer dan 60 jaar matrassen produceert. Daarom weten wij als geen ander welke specificaties gelden voor een premium kwaliteit matras in de varianten soft, medium en firm. Omdat wij rechtsreeks worden beleverd door de fabriek en geen winkels hebben kunnen wij onze matrassen aanbieden voor een vriendelijke prijs.

icoon beker 60 jaar
icon bellen

wij leveren het matras wanneer het jou uitkomt

Als je het matras bestelt, word je op werkdagen binnen een uur teruggebeld (bestel je ’s avonds of in het weekend dan bellen we je de eerstvolgende werkdag). Wij bespreken dan een aantal opties om het matras af te leveren wanneer het jou uitkomt. Dus ook op zaterdag of zondag! De definitieve afspraak bevestigen wij je een dag later. Wij bekijken namelijk ook hoe we zoveel mogelijk zendingen kunnen combineren. Zo houden we de kosten laag en leveren wij een bijdrage aan een beter milieu.

korte levertijd

Omdat wij rechtstreeks samenwerken met de fabrikant hebben wij voldoende voorraad en dus een korte levertijd. Wij leveren het matras zo snel mogelijk na je bestelling, maar uiterlijk binnen 10 werkdagen. En uiteraard op een moment dat het jou schikt.

icoon bestelbusje refresh matras
icoon refresh bezorging

onze eigen bezorgservice levert het matras in je slaapkamer

Je matras wordt in heel Nederland* bezorgd door onze eigen Refresh chauffeur. En hij laat geen zware doos achter bij de voordeur, maar zorgt ervoor dat het matras op je bed in jouw slaapkamer wordt gelegd. Ook als dat op 3 hoog is zonder lift. Het verpakkingsmateriaal neemt hij weer netjes mee.

* voor de Waddeneilanden gelden aanvullende leveringsvoorwaarden

we nemen indien gewenst je oude matras mee retour

Wat doe je met je oude matras als je een nieuwe hebt besteld? Als je er geen andere bestemming voor hebt nemen wij je oude matras mee retour. Je kunt dit tijdens het bestellen aangeven. Omdat niet iedereen van deze service gebruikmaakt, zijn deze retourkosten niet in de aankoopprijs verwerkt. Wij rekenen dan ook een kleine bijdrage voor deze service. Wij zorgen ervoor dat je oude matras wordt verpakt en leveren het in bij een afvalverwerkingsstation.

icoon oude matras weggooien
icoon 10 jaar garantie

garantie

Op een Refresh matras zit een garantie van 10 jaar. Bekijk ook onze garantievoorwaarden.

altijd lekker fris slapen